A kozervraktárról

Sonka blog - magyar spamek magyar spammerektől magyar spamkedvelőknek (haha).

Spammelj!

Küldhetsz Te is sonkát: piedone(kukac)pyrocenter(pont)hu

Konzervszállító

Címkegyűjtemény

Lejárt szavatosságú

A törvényes spam: bruttó-nettó kalkulátor

2009.03.15. 11:49 Sonkás

Most egy igen ritka spamfajta következik. A magát jóhiszeműnek beállító, és jóhiszeműségét jogi szöveggel és leiratkozási linkkel igazoló spam. De mégis spam: a franc se kérte. Kommentárokkal színezett sonkakonzerv nyitás után.
 
Kedves Olvasónk!

Képzelje, nem akarjuk semmire sem rábeszélni, nem akarunk semmit eladni,
csak egy kis hasznos ajándékkal szeretnénk meglepni Önt és hírlevelünk valamennyi olvasóját. (Haha, persze. Minden értem van.)
Ez a

BRUTTÓ-NETTÓ kalkulátor
program

bármikor jól jöhet Önnek. Akár magánemberként, akár vezetőként
pillanatok alatt meg tudja állapítani, hogy a jelenlegi szabályok mellett
az Ön vagy beosztottja bruttó béréből mennyi marad az adók és járulékok befizetése
után, vagy fordítva, nettó jövedelemigényét mennyi bruttó bér elégítené ki. (Mondjuk olyan programot elég könnyű írni, ahol "bruttó"-nak beírok egy tetszőleges számot, "nettó"-nal meg kidobja, hogy nulla :-).)

Vállalkozóként azt is megnézheti, hogy egy kialkudott bruttó bérből,
illetve bruttó bér után milyen és mennyi közterhet kell havonta befizetni,
magyarán mennyibe is kerül ez a cégnek.

Ezt a vírusmentes programot ingyen küldjük. Töltse le gépére, és használja egészséggel.
A "Letöltés" hivatkozásra kattintva letöltheti, gépén elmentheti a brut_2009_1.exe alkalmazást. (Kipróbáltam, tényleg vírusmentes, részletek alább.)
Letöltés

Remélem, hogy továbbra is örömmel fogadja hírleveleinket.

Üdvözlettel,
Boris Péter
##### Kiadó
ügyvezető igazgató
Budapest, 2009. március 3.


Ui: Ha gondolja, nyugodtan továbbküldheti barátainak, ismerőseinek, üzletfeleinek! (Azért jó fejek, nem?)

Jogi nyilatkozat
Ez az e-mail cím nyilvános adatforrásból került birtokunkba. (A cím, amire küldték, sehol sem szerepel, azért tartom fenn, mert nem akarom törölni :-).) A cím, felépítése alapján ítélve, nagy valószínűséggel nem természetes személyhez kötődik. (Ez igaz, info@ típusú.) Az ilyen címekre küldött elektronikus hirdetések a 2009. január 1-jével módosított 2001. évi CVIII. törvény és a hozzájuk a Nemzeti Hírközlési Hatóság, valamint az Adatvédelmi Biztos Hivatala által közreadott állásfoglalások szerint megengedettek. Ha nem szeretne több levelet kapni tőlünk, kérem, kattintson az alábbi "leiratkozás" hivatkozásra.
Leiratkozás (Kattintottam, legalábbis eddig nem kaptam több levelet tőlük.)
 

 

Göngyszem ez a spamek között, nívós munka, kár, hogy mégis csak spam. Naná, hogy letöltöttem a programot (ezzel részben teljesítve a levél célját), és ki is próbáltam:

 

A program egész jó, okosan számolja a levonásokat, ezen kívül mindenféle jogszabály le van benne írva, ami érdekelheti az embert. Még akkor is minden rendben van, ha csak valami eBook készítővel rakták össze. A baloldali sávban olvasható egyéb kiadványoknak semmi köze a spamet küldő kiadóhoz.

Ez a sonka egy négyest ér: szépen megfogalmazott levél, leiratkozási lehetőség (reméljük valóban az, ugyanis van olyan trükk, hogy a "leiratkozással" megerősíti az ember, hogy a cím él és érdemes spammelni), van akinek még hasznos is lehet a linkelt program. Csak az a baj, hogy hiába törvényes, mégiscsak spam. Ugyanis én nem rendeltem tőlük semmiféle "hírlevelet".

Sonkatartalom: (4/5)
Szerinted: (3,3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: spam email hírlevél kalkulátor adó törvényes

A bejegyzés trackback címe:

https://sonka.blog.hu/api/trackback/id/tr291003220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása