A kozervraktárról

Sonka blog - magyar spamek magyar spammerektől magyar spamkedvelőknek (haha).

Spammelj!

Küldhetsz Te is sonkát: piedone(kukac)pyrocenter(pont)hu

Konzervszállító

Címkegyűjtemény

Lejárt szavatosságú

Ingyenes webkamera Suzytól

2009.03.13. 19:46 Sonkás

A "Free WebCam!!!" tárgyú spamet felfokozott izgalommal nyitottam ki a virtuális levélvágó késsel, de sajnos egy ingyenes webkamera helyett "csak" a Suzy nevű bombanő felajánlkozó levelét kaptam. De nem értem, miért angol a tárgy? Van aki magyar létére az angol spamre bukik? Milyen ember az ilyen? A nem mindennapi tálalású levél nyitás után.

Szia!!

Nem szeretnélek a leveleimmel zavarni. De ha szeretnél teljesen ingyen webcam-os filmeket nézni vagy szeretnél beszélgetni mert egyedül vagy. Akkor gyere ide: #####.org Részlet az oldalról:

A nevem Suzy és szeretnélek meghívni hogy nézd meg az ingyenes webkamerimat ezen az oldalon. A barátnőim is megtalálhatók ezen a webcam blogon.

És persze a lány aki most fogad.

 

 

 

 

 

 

 

Tehát teljesen ingyenes!!!

Jó nézelődést kívánok mindenkinek.

Sziasztok!!!

Abba nem mennék bele, hogy a helyesírás és a linkelt oldal alapján vagy egy tizenkét éves gyerek csinálja az egészet, vagy valaki olyan, akinek max 10*gyök pí az IQ-ja, esetleg a egész mögött egy meglehetősen tehetséges csótány áll. Ettől függetlenül az embert mindig meghatják a személyes hangvételű levelek, még ha az spam is (hasonló kevésbé áll az APEH-től érkező felszólító levelekre, pedig azokban még név szerint is megszólítják a címzettet).

Úgyhogy Suzynak hajrá. Annak a lánynak meg remélhetőleg nem fog problémát okozni az a reklámlevél, akinek a képét elküldték és a lapra kirakták - nyilván egy közösségi lapról szedték le. Egyébként a spamben "leveleim"-ről van szó. Csak nem fog Suzy még hallatni magáról?

A képért és a lendületes színhasználatért igazán megér egy hármast.

Sonkatartalom: (3/5)
Szerinted: (4,1/5)

2 komment

Címkék: spam ingyen webkamera email suzy

A bejegyzés trackback címe:

https://sonka.blog.hu/api/trackback/id/tr611000631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HuPiedone · http://lajtamonitor.hu/ 2009.06.16. 21:07:33

@ubuntu18: Természetesen sehol :-). Ez is az átverés része.
süti beállítások módosítása